Foreningen Musikskolens Venner

Musikskolens Venner er for alle der har lyst til at være med og formålet er klart: at give oplevelser til eleverne, der skal inspirere dem til at udvikle deres musik.

Musikskolens venner er en åben støttegruppe af forældre og pårørende til Musikskolens elever. Foreningen er bagholdet der får alle interne arrangementer til at lykkes, lige fra RockCamps og Sommerafslutning til Julekoncerter.
Musikskolens venner står derudover for salg af drikkevarer og mad til eksterne arrangementer, hvor al overskud anvendes til Musikskolens elever.

Filosofien er at det økonomiske overskud, fra salg ved arrangementer, skal forkæle Musikskolens elever ekstraordinært på forskellige måder. Musikskolens elever er bl.a. blevet tilbudt en intens sangskrivningsworkshop i september 2014 med Amanda Rheaume, takket være Musikskolens venner. Hvad skal næste projekt være?

Foreningen Musikskolens Venner, 2019/20, består af fem frivillige forældre:

  • Iben Lund – mail ibenlunds@gmail.com
  • Astrid Gade Frandsen – mail astrid.gade@paradis.dk
  • Karina Nielsen – mail 46482505@pc.dk
  • Theresa Dall
  • Kathrine Kjergaard

Skulle du få lyst til at lave et hyggeligt og sjovt stykke frivilligt arbejde, så kontakt ovenstående pr. mail.
Vi ses derude!

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk