Talentprøver for musikskolens talent-elever

Er du talent-elev i musikskolen skal du til optagelsesprøve. Optagelsesprøverne forløber over nogle timer og afholdes i Hvalsø Kulturhus. Du vil få mere information af din musiklærer.

For at komme på talentlinjen skal du indstilles af din lærer. Du kan altså ikke selv søge en plads. Læreren skal lave en begrundet ansøgning for dig, som ud over den musikalske begrundelse, skal redegøre for punkter som modenhed, kreativitet og arbejdsindsats. Herudover er det vigtigt at dine forældre inddrages og forstår betydningen af at være talent-elev. Hvis ansøgningen for dig bliver godkendt, skal du til en mindre optagelses-prøve. Denne prøve skal lige så meget ses som en guideline til lærerne og skal gennemføres, for at musikskolen bedst muligt kan vurdere, om du skal optages på den klassiske talentlinje. Musikskolens ledelse har den endelige afgørelse i forhold til, hvem der optages på talentlinjen. Optagelsesprøven og årsprøven finder sted i maj/juni. 

Du kan læse mere om krav til talentlinjen her

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk