Sigt efter Stjernerne

Koncert med Lejre Strygerne onsdag d. 13. marts 2019 kl. 17.30 på Kr. Hyllinge Bibliotek

Lejre Strygerne tager dig på en rumrejse gennem mesterværker fra de klassiske komponisters hånd, børnemelodier, pop og filmmusik, som man kan støde på i det uendelige univers.
Her er alt fra rum-zombier og syngende muser til seje stjernekrigere – for ikke at nævne sol, måne og planeter, samt naturligvis galaxer og flyvende stjerneskud!
Lejre Strygerne består af elever fra Lejre Musikskole, som til daglig øver sammen på flere forskellige sammenspilshold. De yngste er omkring 6 år, når de kommer med til sammenspil og nogle af de ældste strygere spiller heldigvis stadig med, selvom de er omkring de 20 og har tilbragt mange timer med deres instrument og bue i hænderne.
Strygerne har et aktivt program i løbet af året med flere koncerter, filmaftener, kammermusik, fællesspisning og kage!

Orkestret er grundstamme i mange af Musikskolens projekter. Ved særlige lejligheder udvider vi med gæster på bl.a. fløjte og kontrabas.
Til daglig ledes og dirigeres Lejre Strygerne af Mette Vendelbo, som også underviser i bratsch og violin. Cellolærer Johanna Bolin spiller også fast med i orkestret.

Se mere på: https://lejre.ddbcms.dk/arrangementer/musik/sigt-efter-stjernerne

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk