Sommerkoncert 5. Juni 2019

Lejre Musikskole stemmer rent den 5. juni 2019.

Onsdag den 5 juni er en stor dag! Det er dagen hvor vi fejrer den danske grundlov og i år også dagen hvor vi skal sætte vores kryds ved dem vi ønsker skal repræsentere os i folketinget…. Der skal stemmes, skal der! Det skal der også i Musikskolen.

Musikskolen står nemlig klar med den årlige Sommerkoncert. I år er det ved Skolesøen i Hvalsø, hvor Musikskolen præsenterer 4 timers non-stop musik fra to scener.

Festen starter klokken 15.00 hvor Lejres Borgmester Carsten Rasmusen åbner de to scener.

Naturligvis kan man købe kage og kaffe og sædvanen tro er der tændt op under grillen så ingen skal gå sultne på denne vigtige dag.

Musikprogrammet er lige så mangfoldigt som de opstillede folketings kandidater. Man vil kunne opleve musik fra den yderste klassiske fløj, hen over midten med gamle kendinger over til det ekstremt eksperimenterende. Se program nedenfor.

Dette er jo den helt store dag for alle elever og lærer i musikskolen. Dagen hvor alt det der er blevet øvet og lært i løbet af året skal præsenteres og selvfølgelig er det gratis og alle er velkomne til at slå sig ned i græsset mellem boder og scener til en eftermiddag i musikkens tegn.

Koncertprogram til sommerkoncert kan ses her

Sommerkoncert 2019 i Billeder

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk