Lejrestrygerne giver koncert på Kr. Hyllinge Bibliotek kl. 18.00

Lejre Strygerne med deres gæster tager dig på en rejse gennem mesterværker fra de klassiske komponisters hånd, børnemelodier og filmmusik, som handler om liv eller død.

Her er alt fra uddøde, men genopståede dinosaurer til levende legetøj, for ikke at glemme dyr med tragiske skæbner, samt cowboys, riddere og helte, der lever livet farligt.

Lejre Strygerne består af elever fra Lejre Musikskole, som til daglig øver sammen på flere forskellige sammenspilshold. De yngste er 5-6 år, når de kommer med til sammenspil, og nogle af de ældste strygere spiller heldigvis stadig med, selvom de er omkring de 18 år.
Strygerne har et aktivt program i løbet af året med flere koncerter, filmaften, kammermusik, fællesspisning og kage! En del af årets repertoire består af musik, hvor eleverne selv har komponeret, improviseret eller været medskabende i værket.
Orkestret er grundstamme i mange af Musikskolens projekter. Ved særlige lejligheder udvider vi med gæster fra andre instrumentgrupper, bl.a. trompet.
Til daglig ledes og dirigeres Lejre Strygerne af Mette Vendelbo.

Instrumentalcaféerne er en eftermiddag/aften for den specifikke instrumentgruppe og en del af forårets aktiviteter for alle musikskolens elever. Arrangementet er en uformel koncert/et møde mellem elever, lærere og forældre og skaber mulighed for et indblik i undervisningen.

Nogen lærere afholder caféen sammen som en workshop-eftermiddag, mens andre kan være mere koncert-orienterede. Instrumentalcaféerne foregår ofte i de vante undervisningslokaler.

Mål for Instrumentalcaféer:
• At give eleven et mål at spille hen i mod
• Alle kan være med, også nybegyndere
• Møde de andre der spiller det samme som en selv
• På tværs af aldersgrupper
• Komme tættere på forældrene
• Opmærksomhed på gentilmelding

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk