Camp Klassisk 23.-24. November 2019

Camp Klassisk er for elever fra 4. klasse og opefter. Campen er med overnatning og har fokus på hygge og fællesskab med musikken som omdrejningspunkt.

Der spilles primært klassisk musik, men dagene indeholder også f.eks. stik-bold, yoga, mindfullness, lanicer, musikquiz m.m. og hygge lørdag aften. 

Weekenden afrundes med en præsentation/koncert af weekendens arbejde, for forældre og venner.

Mål for Camp Klassisk:

• At skabe fælleskab mellem elever og lærere og opleve hinanden i andre situationer end det daglige skema giver mulighed for.
• At skabe nye musikalske venskaber, der evt. kan videreføres i nye faste sammenspilskonstellationer.
• Træne sammenspil på tværs af instrumentgrupper og på tværs af niveau og alder. 

----------------------------------------------------------------------------------------
Årets Camp Klassisk løb af stablen i weekenden – og sikke en weekend!!
30 glade børn der spillede musik i flere timer – men endnu vigtigere; fik hygget sig, fik nye venner, grinet og fjollet, gik luciaoptog i pyjamas med bordtennisbat(!), skøre klappe-lege, lancier-dans og godnathistorie i soveposerne
Der var komponistbesøg af Mette Nielsen, som gjorde det tydeligt at komponister ikke kun er døde gamle mænd! Og eleverne blev udfordret med nye klange og nye måder at spille musik på.
En virkelig dejlig weekend; tak til lærere og alle forældre der hjalp med dejlig forplejning

          

Se også denne lille video

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk