Musikhold

Musikundervisning på en ny måde! Vi gentager successen og tilbyder undervisning i "Musikhold".

På Musikhold bliver du undervist i det instrument du har valgt at gå til, samtidig med at du lærer at spille sammen med andre. I skal arbejde med alt det der får musikken til at spille; du kommer altså også til at synge, klappe rytmer, arbejde med teori, rytmelære, nodelære m.m. uanset hvilket instrument du har valgt.

Tanken med Musikhold er at understøtte det sociale element i musikken, samt kunne tilbyde eleverne en bredere musikalsk forståelse. Det bliver en sjov og spændende måde at få nye musikvenner på og lære musik at kende som en helhed. 

Undervisningen vil vare i 50 min., med 3 musikskolelærere og 3 elever pr. lærer. Der er hold for alle niveauer og aldre.

Musikspirerne, i Allerslev - Mandag eftermiddag kl. 15.30-16.20

Vil du lære at spille fløjte, klaver eller guitar? Og har du lyst til at lære det sammen med en masse nye venner? Så er Musikspirerne lige noget for dig! For elever i 1. og 2. klasse (Blokfløjte, klaver og guitar).
Hos "Musikspirerne" lærer du først og fremmest at spille supergodt på det instrument du har valgt. Du vil også få en masse musikvenner, som spiller enten samme instrument som dig eller et andet. Vi skal spille en masse musik, både sammen på hele holdet, men også i mindre grupper og helt alene. Vi skal også lege med noder, rytmer, musikkonkurrencer, synge - altså lege med musikken på alle mulige måder. Vi skal selvfølgelig også være med til musikskolens forskellige koncerter; det kan både være sammen på holdet og hver for sig.
Vi glæder os til at spille sammen med jer!

Lærer: Anna Duus, Lene Fogsgaard, Rune Christensen

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk