Klaver

Musikskolen tilbyder klaverundervisning på alle niveauer og i forskellige genrer.

Klassisk klaver

Hvis du godt kunne tænke dig at lære at spille klaver, forudsætter det, at du dagligt har adgang til et klaver, som du kan øve på. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du starte med at øve på et elektrisk klaver, indtil du finder ud af, om det at spille klaver er noget for dig. Hvis interessen varer ved, og du ønsker at spille mere end bare et par sæsoner, bør du anskaffe dig et akustisk instrument, da et elektrisk instrument hverken klangligt eller anslagsmæssigt kan erstatte den ægte vare.
Du kan se mere om undervisningen i klassisk klaver her

Rytmisk Klaver

Undervisning i rytmisk klaver vil tage udgangspunkt i en kombination af spil efter gehør og spil efter noder. Det vil primært være en ekstra fokus på gehør og akkorder, som vil adskille rytmisk klaver fra klassisk klaver. Ellers er alle genre indenfor musikken velkomne. Med rytmisk klaver vil der også være mulighed for at arbejde med improvisation og komposition. Altså det selv at finde på melodier og det at improvisere over et tema (spille solo). Desuden vil der blive undervist i rytmik såsom underdeling, tempofornemmelse og frasering, samt teori efter behov. Repertoiret vil i en vis udstrækning tage udgangspunkt i elevens egne ønsker og musiksmag, og der vil evt. være mulighed for at skrive ens yndlingsnumre ned på noder og spille dem. Desuden vil der blive undervist i skalaer og små fingerøvelser, der styrker fingrene. Spileglæden vil være i fokus.
Du kan se mere om undervisningen i Rytmisk klaver her

Se her hvordan det lyder


Det er også muligt at få klaver-undervisning på Instrumentalhold og på Musikhold

Lærer: Rune Maahn, Nicholas Kingo, Jesper Rasch, Marie Larsen, Laurits Andersen, Sandra Plauskaite

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk