Bratsch (Viola)

Bratschen - eller viola'en - er det ældste medlem af den nuværende strygerfamilie. Faktisk betyder violin (violino på italiensk) lille viola.

Man siger at bratschen er violinens "storebror". Med sin mørke og bløde klang har instrumentet en helt anden personlighed end sin til tider hysteriske lillebror. Bratschens toneleje ligger godt for den menneskelige stemme, så det er nemt at synge de melodier, man spiller.

I orkestre er bratschister meget efterspurgte. Deres rolle er at ligge som det gode fyld i lagkagen mellem bassen i bunden og flødeskums-violinerne på toppen.

Der bliver undervist efter Colourstrings-metoden http://www.colourstrings.fi , som er et meget børnevenligt materiale, hvor der læres noder fra starten. Der bruges meget tid på at få en korrekt grundholdning indenfor den klassiske teknik.

Musikskolen har sammenspilstilbud også for nybegyndere, og også for dig!
Det sjoveste ved musik er jo at spille sammen.

Du kan leje et børneinstrument af musikskolen.

LærerMette Vendelbo

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk