Tilmelding

Der er åben for gentilmelding til den kommende sæson 19/20, i perioden d. 1/5-15/5, for dig, der allerede går til undervisning eller står på venteliste.

Vi håber du har fundet det musiktilbud du ønsker og vi glæder os meget til at se dig i musikskolen.

Du tilmelder dig ved at bruge nedenstående link til vores elevsystem; SpeedAdmin.
Ved tilmelding skal du bruge de første 6 tal i elevens cpr.nr. som brugernavn og de 4 sidste tal i elevens cpr.nr. som kodeord.

Hvis det giver dig problemer, eller du ikke har adgang til en computer, er du velkommen til at kontakte musikskolen; tlf. 21 56 20 85 – eller kig forbi kontoret.

Bemærk at du ved tilmelding accepterer musikskolens vilkår, vedr. priser og retningslinjer. Se mere under Priser, Vilkår og Ferieplan

Tilmelding
Når Musikskolen har modtaget jeres tilmelding, forsøger vi så vidt muligt at imødekomme ønsker og behov i forhold til tidspunkt, location osv. Jeres tilmelding betragtes først som bindende, fra det tidspunkt I tager i mod det foreslåede tidspunkt for undervisning.

Musikundervisning i skoletiden
I forhold til musikskoleundervisning i skoletiden, som jo er et af de tiltag reformen har skabt mulighed for, har vi også her oplevet en stor interesse for at benytte denne mulighed. Dette vil selvfølgelig fortsat være en mulighed i næste sæson.

Du kan se mere om samarbejdsaftalen samt vejledning til forældre her.

Klik her for at tilmelde dig

Der kan desværre opstå ventelister på fag med stor søgning. Skriv derfor gerne alternative ønsker på din tilmelding.

Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger: kontakt kontoret