Ledige tider / venteliste

Under billedet kan du se hvilke undervisningstider og fag der er ledige lige nu. Nederst kan læse om vores vilkår for venteliste.

Ledige tider

Der er enkelte ledige tider i musikskolen.
Tider og steder ligger fast, da de jo indgår i et større skema, men er du så heldig at et tilbud passer dig, så skynd dig at melde dig på. Vi glæder os til at se dig i musikskolen.

Musikholdet Groove Garage i Hvalsø for 3.-6.kl. - Guitar, Bas, Trommer
Musikholdet Monday Hits Kids i Kr. Hyllinge for 3.-6.kl. - Guitar, Bas, Sang, Trommer

Solo-Sang:
Hvalsø Tirsdag kl. 13.40-14.05 - solo-undervisning
Kr. Hyllinge Mandag kl. 14.30-14.55 - solo-undervisning

Solo-Trommer:
Kr. Hyllinge Mandag kl. 14.50-15.15 - solo-undervisning

Solo-Saxofon:
Allerslev Onsdag kl. 15.10-15.35 (fra 3.kl.) - solo-undervisning

Venteliste
Hvis du er så uheldig ikke at få tilbudt en plads umiddelbart efter tilmelding, bliver du sat på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste, og hvis du ikke melder dig af ventelisten, bliver du automatisk på listen, indtil den følgende april måned. I april får du muligheden for at gentilmelde dig, inden helt nye elever kan tilmelde sig. Du kan sagtens være heldig at få tilbudt en tid i løbet af sæsonen.

Når der bliver ledige tider, som skal besættes, følger musikskolen en helt fast procedure for at sikre, at tiderne besættes så retfærdigt som muligt. Det kan du læse om nedenfor.

Procedure - venteliste

Ved fordeling af ledige tider tages der først og fremmest udgangspunkt i tilmeldingsdatoen. Dernæst tages der højde for geografisk placering, skemaer samt musikskolens pædagogiske visioner.

Når der er en ledig tid, kontaktes de forældre, der har børn på venteliste til det pågældende fag pr. mail. Det barn, der har stået på venteliste længst, og som har mulighed for at sige ja til den tilbudte tid, får tiden. Hvis eleven ikke kan tage imod den tilbudte tid, bevarer eleven sin plads på ventelisten.

Musikskolen kan desværre ikke oplyse, hvor på ventelisten eleverne står.

Orlov

Elever, der skal på efterskole eller lignende, som ønsker at fortsætte i musikskolen efterfølgende, bedes henvende sig til musikskolen. Musikskolen registrerer da eleverne på "orlov" og sørger for, at eleverne har 1. prioritet til eventuelt ledige tider i næstkommende sæson.