Copenhagen Phil. kommer igen i år til Tølløse og giver koncert på Sejergaardsskolen, Sejergaardsvej 2, 4340 Tølløse

"Musik Med Mere" er Copenhagen Phils klassiske tidsrejse for hele familien, hvor de inviterer både store og små til en festlig koncert med alletiders smukkeste, mest forrygende og fyrige musik.

 I år med medrivende toner fra hele verden. Lige fra Bach i Tyskland til Sibelius i Finland og Villa-Lobos i Brasilien – samt ikke mindst filmkomponisten over dem alle, John Williams.

"Musik Med Mere" turnerer rundt på hele Sjælland og bliver til i et tæt samarbejde med lokale musikskoler. Og netop musikskole-eleverne på Sejergaardsskolen og fra Lejre Musikskole får sig en oplevelse for livet, når de undervejs i koncerten inviteres til at spille sammen med symfoniorkestret. For mange af børnene er det ét af årets musikalske højdepunkter – og en helt unik mulighed.
Copenhagen Phils solobasunist, Christian Schmiedescamp, guider publikum ind i og rundt om musikken, der spilles for fuld udblæsning af orkestrets 70 musikere. Den svenske dirigent Per-Otto Johansson står i spidsen for det hele og sørger for fart over feltet!
Musik: Bach, Sibelius, Villa-Lobos, John Williams m.fl.
Billetter købes her

Dørene til koncertsalen åbnes kl. 18.15 (unummererede siddepladser), hvor der vil være mulighed for at købe kaffe, vand m.m.

Det er muligt at tilkøbe middag for kun 75,- kr. (kun i forsalg så længe der er plads)

Sejergaardsskolens kok tilbyder denne tag-selv-buffet:
Bøf stroganoff serveret med små stegte kartofler, ris og rodfrugtemos
Hertil 2 slags sæsonsalater & brød

Indløs din spisebillet ved Hallen fra kl. 17.45 og nyd dit måltid i skolens spisesal inden koncerten.

Drikkevarer (vand, sodavand, vin) til rimelige priser kan købes samme sted.

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal - få minutters gang fra Tølløse station.
Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade).

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk