Camp Klassisk 23.-24. November 2019

I løbet af weekenden skal vi spille musik i små og store grupper, spise mad, hygge, spille for hinanden, sove og spille igen. Mere info følger

Camp Klassisk 23.-24. November 2019

Vi skal mødes i Hvalsø Kulturhus lørdag formiddag. I løbet af dagen skal vi spille og hygge os. Der bliver lavet mad til os. Søndag runder vi af med en flot koncert i salen. Husk at inviter familie, naboer og venner.

I skal medbringe:
Sovepose, tandbørste, bamse og div. ting til overnatning
Instrument og noder
Godt humør

 

Årets Camp Klassisk løb af stablen i weekenden – og sikke en weekend!!
30 glade børn der spillede musik i flere timer – men endnu vigtigere; fik hygget sig, fik nye venner, grinet og fjollet, gik luciaoptog i pyjamas med bordtennisbat(!), skøre klappe-lege, lancier-dans og godnathistorie i soveposerne
Der var komponistbesøg af Mette Nielsen, som gjorde det tydeligt at komponister ikke kun er døde gamle mænd! Og eleverne blev udfordret med nye klange og nye måder at spille musik på.
En virkelig dejlig weekend; tak til lærere og alle forældre der hjalp med dejlig forplejning

          

Se også denne lille video

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post. Du kan bruge søgefeltet på lejre.dk for at finde mere information om sikker post.