Teori og Hørelære

Teori og hørelære rummer nogle muligheder for dig, som søger udfordringer ud over at spille et instrument.

Teori

Formålet med teoriundervisning er at skabe overblik over musikkens virkemidler på tværs af genrer og gøre eleverne i stand til at gennemskue strukturer i musikken.
Vi arbejder med skriftlige opgaver for at gennemarbejde emnerne fra forskellige vinkler og analyserer, lytter, arrangerer og komponerer hvor vi kan komme til det.

Hørelære

Formålet med hørelære er at udvikle de færdigheder, der kræves for at opfatte musik bevidst. Det opnås gennem træning af den indre musikalske forestillingsevne og hukommelse, samt læse- og skriveøvelser.

Undervisning er niveaudelt: Et begynder- og et udvidet hold
Oprettelsen af holdene er afhængig af tilslutning.
Det er gratis at gå til teori og hørelære, hvis du allerede går til noget andet i musikskolen.

LærerMarie Sønderby Larsen, Atte Jensen

Atte André Jensen

 
Underviser i Klaver, Teori, Improvisation og Elekt. musik, Sangskriverhold og Jazzhold

Musikalsk uddannelse: Uddannet jazzpianist fra Det Kongelige Konservatorium i Haag, Holland. 
Udover grundlæggende klavermæssige færdigheder som teknik, læsning og uafhængighed mellem hænderne, og almene musikalske redskaber som et godt øre, puls, form og teoretisk overblik arbejder jeg ofte med improvisation og fortolkning, da jeg mener også at eleverne herigennem kommer i mere direkte kontakt med deres musikalitet.

Jeg har spillet med bl.a. Thomas Fryland, Benjamin Koppel og Ivan Pedersen. I øjeblikket arbejder jeg hovedsageligt med det elektroniske projekt "modlys", reggae orkesteret "Emergency", jazz i forskellige sammenhænge, fx, egen bebop-kvintet med originalt repertoire samt soloklaver/hyggepianist til receptioner, bryllupper og lignende.

Marie Sønderby Larsen

 
Underviser i Klassisk Klaver, Hørelære og Folkemusik

Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium.