Sangskriverholdet

Sangskriverholdet er for elever som roder med at skrive numre selv.

Om man skriver rytmisk eller klassisk, med sang eller instrumentalt, er godt i gang eller har lyst til at komme igang, er underordnet.

Det vil være muligt løbende at optage numrene på computer, enten for at huske ideer, lave lagkage-produktioner eller arbejde med elektroniske effekter på computeren. Det er vigtigt at man selv kan og vil tage del i sangskrivningen. Det er altså ikke et sted, hvor andre skriver sange for én, men hvor man kan snakke om, hvad man har lavet og få idéer til, hvordan man kommer videre.

LærerAtte Jensen

Atte André Jensen

 
Underviser i Klaver, Teori, Improvisation og Elekt. musik, Sangskriverhold og Jazzhold

Musikalsk uddannelse: Uddannet jazzpianist fra Det Kongelige Konservatorium i Haag, Holland. 
Udover grundlæggende klavermæssige færdigheder som teknik, læsning og uafhængighed mellem hænderne, og almene musikalske redskaber som et godt øre, puls, form og teoretisk overblik arbejder jeg ofte med improvisation og fortolkning, da jeg mener også at eleverne herigennem kommer i mere direkte kontakt med deres musikalitet.

Jeg har spillet med bl.a. Thomas Fryland, Benjamin Koppel og Ivan Pedersen. I øjeblikket arbejder jeg hovedsageligt med det elektroniske projekt "modlys", reggae orkesteret "Emergency", jazz i forskellige sammenhænge, fx, egen bebop-kvintet med originalt repertoire samt soloklaver/hyggepianist til receptioner, bryllupper og lignende.