Musikalsk legestue

Musikalske erfaringer er med til at præge os gennem hele livet. Kom og vær med til at sætte fokus på denne side af dit eget og dit barns liv.

Vi synger, danser, leger, lytter og bevæger os.
Musikalsk legestue stimulerer børnenes naturlige interesse for musik, styrker de sociale, sproglige og følelsesmæssige kompetencer samt udviklingen af krop og sanser og skaber derved en god baggrund for dit barns videre udfoldelse i musikskolen.

Der undervises på hold, for de allermindste om formiddagen og for de større senere på dagen. Hvert barn har en voksen med hjemmefra til musikalsk legestue.

Hør om undervisningen her

Musik & Tumlastik 0-1 år

Du er velkommen til at tilmelde dig babyholdet i Hvalsø Kulturhus.
Modtager vi nok tilmeldinger, vil vi se om der kan igangsættes et hold.

Fredag kl. 10.30-11.20 - start 8.januar 2021

Musik og Tumlastik for børn på 0-1 år og mor, far eller bedsteforældre.
Holdet kører hele året, men I kan starte hvornår i sæsonen, det passer for dig og dit barn. Du tilmelder dig og dit barn for 8 gange i et ubrudt forløb. Når de 8 gange er gået, er I velkomne til at forlænge forløbet.
Musik og Tumlastik stimulerer børnenes naturlige interesse for at tumle i musikalske rammer, styrker de sociale, sproglige og følelsesmæssige kompetencer samt udviklingen af krop og sanser og skaber derved en god baggrund for dit barns videre udfoldelse i musikskolen.
Du bør medbringe et blødt underlag til dit barn, når du deltager i musikalsk legestue for babyer.
LærerSarah Szinay

Musikalsk legestue 1-3 år

I Hvalsø Kulturhus - torsdag kl. 16.00-16.50

Musikalsk legestue for børn på 1-3 år og mor, far eller bedsteforældre. Der skal deltage en voksen pr. barn. Legestuen ligger i forløb af 12 uger. 1 hold om efteråret og 1 hold om foråret.
Det er en forudsætning for oprettelse af et hold, at der bliver tilmeldt minimum 6 børn.
Holdene vil blive tilpasset aldersmæssigt, så de bliver så homogene som muligt. Aldersgrænsen skal derfor opfattes vejledende.
Musikskolen tilbyder også musikalsk legestue i dagplejen og børnehaverne.
LærerSara Szinay

Musikalsk legestue 3-5 år

I Hvalsø Kulturhus - torsdag kl. 16.50-17.40
I Allerslev - mandag kl. 16.00-16.50

Musikalsk legestue for børn på 3-5 år og mor, far eller bedsteforældre. Der skal deltage en voksen pr. barn. Legestuen ligger i forløb af 12 uger. 1 hold om efteråret og 1 hold om foråret.
Musikskolen tilbyder også musikalsk legestue i dagplejen og børnehaverne.
LærerDorte Nielsen og Sara Szinay

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk