Instrumental-hold

Det er også sjovt at lære at spille på instrumenter sammen med andre på et instrumental-hold

Et hold består af 3 elever og sammensættes sådan at de passer dig i forhold til din alder, hvor længe du har spillet og hvor du bor i kommunen.
Holdundervisningen varer 50 min. Dvs. du får længere undervisningstid med mulighed for sammenspil og et social- og lærings-fællesskab.

Vi har Instrumental-hold i:
Klaver
Trommer
Guitar
Sang
Trompet

Oprettelse af Instrumental-hold afhænger hvor mange elever, der tilmelder sig på undervisningsstederne.

Hans-Jacob Christensen

 
Underviser i Guitar, El-bas, Guitarhold, Musikhold og Sammenspil.

Har læst Musikvidenskab på Københavns Universitet.
Undervist i Lejre Musikskole siden 2000, underviser desuden på L.O.F. i Slagelse og på Busses Skole i Gentofte.
Spillet i utallige sammenhænge og orkestre. P.t. i et partyband og som solo-guitarist til receptioner og lign.
Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs alder, behov, ønsker og kunnen, med vægt på at udvikle elevens musikalitet og musikglæde. Vi vil komme omkring rytme/hørelære, tabulatur, nodelære, becifringer og improvisation, og bevæge os rundt i forskellige stilarter.

Hør om mig og guitar/bas undervisning her

Line Sørensen

 
Underviser i Solosang, Rytmik og Rytmisk Værksted, Sammenspil og Kompagnon 

Jeg er uddannet sanger fra Det Fynske Musikonservatorium, og har mange års undervisningserfaring.
Jeg er sanger og sangerskriver i bandet Alex Canasta samt STÅL, der har udgivet 1 album og skal til at udgive 2. album.
Jeg tager i sangundervisningen udgangspunkt i elevens musikalitet, stemmen og kroppen som helhed, og i hvordan sangen og musikken bliver en naturlig del af eleven.
I musikalsk legestue handler det om det sanselige, rytmikken, kroppen og samværet i musikken på forskellige niveauer, og på rytmikholdene bevæger vi os henimod at synge og spille sammen på forskellige instrumenter. Jeg akkompagnerer på klaver og guitar.

Marie Sønderby Larsen

 

Underviser i Klassisk Klaver og Folkemusik

Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium.

Silas Tinglef

 
Underviser i Trommer, Guitar, Sammenspil, Guitarhold og Trommehold

Har spillet/spiller bl.a med: Kira and the Ghost Riders, Howl Baby Howl, Nikolaj Nørlund, Steffen Brandt, Chimes & Bells, Boat Man Love, Rumspringa, Sonic Death Monkey, The Gun, Marie Fisker, Nosebleed. Har en del studieerfaring og spiller ofte koncerter og tours i både ind- og udland.

I trommeundervisningen går det mere ud på at lave og spille musik, end det gør at øve og træne den tekniske kunnen. Der vil blive undervist i nodelære, stikteknik, koordination etc., men alt sammen med udgangspunkt i musikken og den enkelte elevs behov og musikalske forståelse. Jeg vil sammen med eleven finde frem til det i musikken, som sætter ild til deres indre trommeslagerglød. Kreativitet og musikalitet er nøgleordene. Det er derfor mere op til eleven hvad undervisningen skal indeholde, og mindre en slavisk gennemgang af en trommebog.

Nicholas Kingo

 

 

Underviser i Rytmisk Klaver, Musikhold og Klaverhold

Uddannet pianist på Mgk i Odense, på Frithems Folkhøgskola i Sverige og sidst på Rytmisk Musikkonservatorie (1999-2004) i København på ml linien med musikerdiplom på 5. år. Har turneret med diverse bands rundt i både Danmark og udlandet. Spiller blandt andet med Fallulah, Anna Kruse og Kim Menzer samt egen Trio. Har undervist i klaver og sammenspil i 11 år på Lejre Musikskole og 3 år på Zahles Musikskole.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. Der vil blive undervist i basale færdigheder såsom akkorder, nodelæsning, teknik og gehør. Men også den kreative proces i skabelsen af musik og improvisation og melodi vil der lægges vægt på. Og nok så vigtigt vil det foregå i et afslappet hyggeligt og musikalsk miljø med plads til elevens egne forslag til melodier. Der vil også til tider blive lyttet til musik af forskellig art for at udvide elevens musikalske horisont.

Michael Krysfeldt

 
Underviser i Trommer, Trommehold og Sammenspil.

Uddannelse: AM uddannelse ved Rytmisk Musikkonservatorie. Fastansat på Lejre Musikskole siden 2001. Solo-elever på aftenskole og musikundervisning på folkeskoler.
Komponerer selv sange, har eget studie og forfatter blandt andet børnemusicals. Jeg finder det meget givtigt at undervise børn i musik, rytmer og slagtøj. God stik-kontrol, færdighed i nodeværdier og et godt groove er nogle af de ting, vi arbejder med i trommeundervisningen.

Rune Maahn

 
Underviser i Klassisk Klaver, Musikhold og Klaverhold

Jeg er uddannet pianist og klaverpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hos professor Anne Øland samt i Helsinki hos Erik T. Tawaststjerna.
Jeg elsker at undervise i klaver og lægger vægt på at alle elever fra starten får en rigtig klassisk skoling, at eleverne får spillet en masse god musik og at deres musikglæde og kunnen sammen vokser sig stærk. Udover at undervise på Lejre Musikskole underviser jeg på PianoramaAkademiet i Aarhus og spiller koncerter rundt omkring i Danmark.

Thomas Borchersen

 
Underviser i Guitar, Bas, Sammenspil

Musikalsk uddannelse: Har taget 6 årig uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med el-guitar og klassisk guitar som hovedinstrumenter.
Undervisningserfaring: Har undervist på musikskoler siden 1993. Ansat ved Lejre Musikskole og Holbæk og Omegns Musikskole.
Jeg er fascineret af guitarens mange muligheder og min interesse i at spille/undervise på guitaren ligger derfor meget bredt. - Jeg mener, det er vigtigt at sørge for, at eleverne kommer "rundt om musikken" og ser nogle af de mange muligheder, guitaren har. I min undervisning bestræber jeg mig derfor først og fremmest på at bevidstgøre eleverne om musikkens grundbegreber og give dem en god teknisk baggrund, så de bliver i stand til at arbejde selvstændigt med musikken. - Målet for mig er, at mine elever finder noget at bruge musikken til i fritiden og ikke kun på musikskolen. Mange af mine elever har selv startet bands op og mødes i fritiden og spiller/ optræder ved familiefester o. lign.
Jeg har udgivet musikpædagogisk materiale til musikskoleorkestre bl.a. musicalen 'Jorden Rundt i 80 dage'.
- Optræder som solist i forskellige sammenhænge, f.eks. bryllupper, receptioner, kirkekoncerter og spiller desuden i en jazz-trio.

Hør Thomas fortælle om undervisningen her

 

Sandra Maria Sørensen

 

Underviser i Solosang og Kor

Jeg er udannet fra rytmisk musikkonservatorium, hvor jeg blev færdig som sanger/sang-og-sammenspilslærer i maj 2009. Jeg har igennem de sidste 6-7 år undervist både børn og voksne i kor, sammenspil og solosang. Når jeg ikke underviser, bruger jeg tid på at skrive sange til mit eget band, og jeg synger kor for andre bands. Jeg har selv sunget og spillet siden jeg var 10 og synes stadig, at det er noget af det sjoveste, der findes.
I min undervisning tager jeg udgangspunkt i den musik, eleven kan lide og arbejder bla med forskellige klange, power og fortolkning. I perioder arbejder vi også med sangskrivning, hvis eleven har interesse i det.

Her kan du se en lille hilsen fra mig

Rune Kielsgaard

 
Underviser i Trommer, Guitar, Sammenspil

Jeg har spillet trommer i ca 20 år og blev færdiguddannet fra Rytmisk Musikkonservatories musikerlinie i 2001.
Jeg bruger det meste af min tid med bandet I got you on tape, og spiller derudover med bl.a Teitur.
Min vision med undervisningen er at dyrke det musikalske, intuitive og ruste eleven til at kunne indgå i band-sammenhænge med andre.

Lene Wændelin

 
Underviser i Trompet, Minihold, Musikalsk Legestue, Dagpleje- og Børnehave Rytmik, Skolehold samt Trompethold og Kompagnon (musikundervisning i folkeskolerne)

Uddannet trompetist og musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium 2003.
Jeg ønsker at lave undervisning hvor musikken fænger og får nyt liv igennem deltagerne og jeg forsøger at holde øjne og ører åbne for det skabende og kreative. Samtidig arbejdes der med grundlæggende færdigheder som puls, periode, gehør m.m.
Ud over undervisningen er jeg musiker, skuespiller og komponist i Teatergruppen Batida og jeg har slået mine musikalske folder med bl.a Salsa Loca, Niels Jørgen Steens Monday Night BigBand, The Orchestra, SP, Just og Frost.

Her kan du se en lille hilsen fra mig

 

Kristoffer Munck Mortensen

 
Underviser i Guitar, Musikhold og Sammenspil.

Er guitarist, sanger og sangskriver i det dansksprogede rockband Mellemblond, der indtil nu har udgivet to ep-er og et fuldlængdealbum. 
For begyndere er der fokus på, at det er de små skridt der tæller, når man skal lære et instrument. Vi går støt frem i langsomt tempo, så de grundlæggende færdigheder kommer helt på plads. Vi arbejder med akkorder, anslag, fingerspil, træning af det musikalske øre og ikke mindst spilleglæden. 
For den øvede elev er der fokus på improvisation, rytme, komposition og endnu en gang øret og spillelysten. Genremæssigt tager vi primært udgangspunkt i rock, blues, pop og country.

Isabella Hübener

 

Underviser i Tværfløjte, Sammenspil og Klaver

Isabella Hübener blev bachelor fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2010 og afsluttede sin to-årige postgraduate masteruddannelse i 2013, fra The Royal Conservatoire of Scotland. Under studierne i Skotland, vandt Isabella, som eneste fløjtestuderende, begge konservatoriets solistkonkurrencer. Det medførte at hun bl.a. opførte Carl Nielsens fløjtekoncert som solist med BBC Scottish Symphony Orchestra ved en radiotransmitteret koncert. Efter hendes hjemvenden til Danmark, har hun haft adskillelige kontrakter og arbejder freelance i de danske symfoniorkestre. Heriblandt Det Kongelige Kapel, DR Radio Symfoniorkestret, Århus Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Cph Phil og også i Helsingborg Symfoniorkester. Derudover er hun en aktiv kammermusiker og er, sammen med sopranen Sofie Elkjær Jensen, medstifter af den utraditionelle performance-duo, inDuo, for sopran og fløjte. inDuo vandt desuden prisen for "Bedste opførsel af nyt dansk værk" til P2’s Kammermusikkonkurrence 2014.
I løbet af de senere år har Isabella modtaget legater fra bl.a. Jacob Gade Fonden, Augustinus Fonden, Beckett Fonden og Oticon Fonden til finansiering af instrumenter samt masteruddannelsen på The Royal Conservatoire of Scotland.

Her kan du se en lille hilsen fra mig