Improvisation og Elektronisk musik

Improvisation/Elektronisk musik kan virke lidt "farligt" hvis man ikke er vant til det, men når man først har fået hul på det, kan de fleste ikke få nok!

Improvisationslære er et tilbud til alle elever, på alle instrumenter og indenfor alle genrer. Det forventes, at man har et godt kendskab til sit instrument, ved hvor tonerne ligger, ikke er bange for noder samt har lyst til at prøve nye ting af.

Vi anvender teorien og hørelæren i praksis og kommer til at arbejde med musikkens grundelementer, fx rytme, toneart, skalaer, frasering, motiver og dynamik.

Vi vil spille "lidt af hvert" indenfor forskellige genrer, både noget der lyder pænt og smukt, men også noget der lyder lidt underligt og kantet.

Målet er at få en bedre forståelse af, hvordan musikken fungerer og hvilke muligheder man har, når man improviserer.

LærerAtte Jensen

Atte André Jensen

 
Underviser i Klaver, Teori, Improvisation og Elekt. musik, Sangskriverhold og Jazzhold

Musikalsk uddannelse: Uddannet jazzpianist fra Det Kongelige Konservatorium i Haag, Holland. 
Udover grundlæggende klavermæssige færdigheder som teknik, læsning og uafhængighed mellem hænderne, og almene musikalske redskaber som et godt øre, puls, form og teoretisk overblik arbejder jeg ofte med improvisation og fortolkning, da jeg mener også at eleverne herigennem kommer i mere direkte kontakt med deres musikalitet.

Jeg har spillet med bl.a. Thomas Fryland, Benjamin Koppel og Ivan Pedersen. I øjeblikket arbejder jeg hovedsageligt med det elektroniske projekt "modlys", reggae orkesteret "Emergency", jazz i forskellige sammenhænge, fx, egen bebop-kvintet med originalt repertoire samt soloklaver/hyggepianist til receptioner, bryllupper og lignende.